Forårsrengøring i din karriere

fluctus blog

Når forårsblomsterne pibler op, så rydder jeg op i mit arbejdsliv. Jeg hopper i arbejdstøjet og rydder op – både i huset og mentalt. Måske i virkeligheden mest mentalt ;o)

Jeg svinger karkluden og mærker efter. Er det her job det rigtige? Giver det stadig mening? Er jeg der, hvor jeg gerne vil være? Det er jeg. Nu hjælper jeg nemlig andre med forårsrengøringen i deres karriere. Med afklaring, motivation og hele vejen videre, hvis det er det, der giver mening.

Forårsenergi og afklaring

Når vintertæppet trækkes væk, og foråret tager over, så kommer refleksionen og måske også energien til at handle. Det gør det for mig. Jeg har med en enkelt undtagelse altid skiftet job om foråret. Det er her, at jeg for alvor har mærket efter – giver det mening at blive, eller er det tid til at gøre noget andet.

Nu er det ikke sådan, at jeg har skiftet job hvert forår de sidste 20 år. Jeg har været heldig med jobs, kolleger og arbejdspladser. De fleste forår var det alt for spændende til, at jeg skulle videre. Men forårsrengøringen laver jeg hvert år – i virkeligheden nok mest mentalt, for det er sjovere at nyde foråret udenfor end at gøre rent indenfor.

Rydder du også op i dit arbejdsliv om foråret? Hvis du gør, så giver jeg dig gerne en hjælpende rådgivningshånd. Du kan altid få 15 minutters gratis uforpligtende sparring over telefonen, så kan du se, om vi skal samarbejde. Du får under alle omstændigheder et par gratis råd med på vejen.