Karriererådgivning

For dig, der drømmer om et job, du er glad for at stå op til.

Har du det arbejdsliv, du drømmer om?

Hvis du stortrives som en fisk i vandet i dit nuværende job, så er det her nok ikke for dig, men så var du sikkert heller ikke her.

Er du derimod nået til et punkt, hvis du er kørt fast og drømmer om nyt job, så kan jeg hjælpe dig.

Kan du kende det her?

  • Du er træt af dit job
  • Du har længe tænkt, at du skal noget andet
  • Du savner at have et job, der giver mening

Så kan du måske også kende det her?

  • Du er træt af at høre dig selv tale om, at du skal videre
  • Du mangler energi og er bange for at brænde ud
  • Du har taget tilløb til at søge nyt job, men er ikke kommet videre
  • Du vil gerne have en genvej til at fortælle andre, hvad du er knalddygtig til
  • Du har brug for en sparringspartner, der både ser dig og tror på dig
  • Du er klar til at investere i dig selv og få et arbejdsliv, du elsker

Måske har du allerede surfet efter jobannoncer og gode råd på nettet om at komme videre. Alligevel sidder du fast. Du ved, at du skal noget andet, men har svært ved at finde ud af, hvad ”det nye” skal være. Det føles uoverskueligt, for hvor skal du starte.

Jeg hjælper dig med hurtigere at finde ind til:

Hvad du gerne vil

Hvad du kan

Hvordan du kommer derhen

Jeg giver dig al den professionelle sparring og opbakning, du virkelig fortjener – og som du sikkert ikke har fået i årevis.

Din professionelle sparringspartner

Hvis du ikke ved, hvad du ønsker dig, så er det virkelig svært at komme derhen. Så enkelt er det. Vi finder ind til, hvad du virkelig gerne vil og kan. Jeg hjælper dig med at se nye muligheder og karriereveje. Og sammen laver vi en effektiv strategi, så du reelt kommer fra drømme til virkelighed – og lander det job og arbejdsliv, du drømmer om.

Måske ved du allerede, hvad du vil, men det er svært at få hul på jobsøgningen – og svært at sælge dig selv. Du får måske ovenikøbet det ene afslag efter det andet. Alt for mange dygtige mennesker kommer ikke til samtaler, selvom de har kompetencerne til jobbet. De får efterhånden ondt i maven, når der dumper endnu et afslag ind i mailbakken.

Den dårlige nyhed er, at hvis du fortsætter med at gøre det samme, får du højst sandsynlig samme resultat. Måske skal du have skruet på din strategi, og måske er dit fiskegrej (CV, ansøgning og LinkedIn-profil) er ikke skarpt nok endnu.

Den gode nyhed er, at du hurtigt kan lære effektiv jobsøgningsstrategi og at skrive dig til flere jobsamtaler på rekordtid. Med min insiderviden fra 20 år bag rekrutteringsbordet lærer du det hurtigt. Jeg ved, hvad der virker og har virket for de 100-vis af jobsøgere, jeg allerede har hjulpet med at lande det rigtige job. Nogle på første ansøgning – andre efter nogle forsøg.

Lyder det som noget for dig?
Så lad os tage en snak!

Det siger andre

Ansøgning fik markant løft

Jeg blev mere opmærksom på, hvor stærkt det virker, når jeg skriver ansøgningen modtagerrettet. Jane tog udgangspunkt i mine egne ord, så jeg kunne stå inde for det hele. Ansøgningen fik et markant løft, og jeg kunne bruge Janes fif og værktøjer til jobsamtalen. Jeg fik en større tro på mig selv og tillid til mine egne evner. Det gjorde en stor forskel i min ansøgning, mit CV og til jobsamtalen. Jeg fik jobbet! Jeg kan varmt anbefale Jane som din kommende karriererådgiver.
Lina Johansen
Projektleder, Bevæg dig for livet

Jeg fandt den røde tråd

Jeg fik struktur og retning på mine tanker og overvejelser om min fremtidige karriere. Jane lyttede, stillede de helt rigtige spørgsmål og gav mig værktøjer til at gøre min proces mere fokuseret, hvilket var en “game changer” for mig. Jeg fik fundet den røde tråd i mit virvar af muligheder og spredte fægtning og blev helt skarp på, hvor jeg vil hen med mit professionelle liv. Jeg vil anbefale alle, der har brug for at blive klogere på sig selv og valg af karrierevej, at søge rådgivning hos Jane
Katrine Marboe
Projeltleder

Jeg fik en ny vinkel på det hele

Jeg har fået en helt anden vinkel på jobansøgning og CV. Jeg har været i salg i mange år, og det var jo bare det, jeg skulle – skrive om de fordele og det udbytte, de får ved, at jeg nu er en del af firmaet. Janes strukturforslag og alle tipsene hjalp mig med at komme i gang og med stor forståelse, så afslagene var nemmere at håndtere. Oven i det er Jane så utrolig behagelig og rummelig, at hun giver alle lyst og tro på sig selv. Jeg håber, at alle, der har brug for et job, vil finde Jane. Mine største anbefalinger.
Berit Lund
Salgsleder i IKEA

1:1 karrieresamtaler

Jeg har et særligt tilbud, hvis du køber flere online-samtaler på én gang. Lige nu kan du købe klippekort til 2 samtaler, 5 samtaler og 7 samtaler. Alle priser til private er inkl. moms, og vores kontakt via mail eller telefon mellem samtalerne er inkluderet i prisen.

De fleste af mine kunder vælger et karriereforløb på 5 eller 7 samtaler, men hvis du primært vil have professionel sparring på ansøgning og CV, anbefaler jeg klippekortet på 2 samtaler. Du kan forvente, at jeg sætter mig grundigt ind i dig som profil, jobbet og virksomheden. Vælger du at kombinere et klippekort med mit onlinekursus ’Søg job som en pro’, får du rabat på onlinekurset.

Det er også muligt at betale i rater. Skriv til mig på jane@fluctus.dk, hvis du er interesseret i ratebetaling.

Alle klippekort er gyldige i 2 år fra købsdatoen. Hvis du får job, før du har brugt alle klip, kan du gemme de resterende klip eller køre videre, f.eks. med fokus på den bedst mulige jobstart for dig, lønforhandling eller lignende.

jane

Gratis uforpligtende snak

Det gode samarbejde starter med en kort uforpligtende snak. Den koster dig ikke en krone. Du fortæller lidt mere om dig, og hvad du har brug for. Du får glæde af min sparring, og vi kan se, om vi er et match.