Er det tid til at skifte job eller karriere?

Jeg tror på, at du kan få lige præcis det job, den karriere og det arbejdsliv, du drømmer om.

Jeg har været der selv…

I 20 år havde jeg det som en glad lille frisk i vandet, når jeg gik på job som kommunikationsrådgiver, projektleder og teamleder, indtil jeg begyndte at længes efter noget andet. Jeg kunne mærke, at jeg skulle noget andet, men vidste ikke hvad.

Jeg gik i gang med en certificering som erhvervscoach i 2013 og skiftede til nye spændende kommunikationsjob i 2014 og 2015. Drømmen om et andet arbejdsliv blev stærkere. Jeg havde fornemmelsen af, at jeg havde prøvet det hele før. Alvorlig sygdom i min nærmeste familie familie blev life-changing. Mit job og det arbejdsliv, jeg havde, gav ikke mening mere. I 2017 sagde jeg stop uden at have et andet job.

Min spirende drøm om et andet arbejdsliv fik endnu et skub, da jeg blev ramt af en bil. Den ufrivillige pause gav mig tid til at tænke over, hvad der er vigtigt for mig. Jeg tog en beslutning og startede min virksomhed Fluctus, mens jeg humpede rundt på krykker. Jeg havde en drøm om at hjælpe andre med at få det rigtige job og det arbejdsliv, de drømmer om. Min insiderviden fra rekrutteringsbordet, værktøjskassen som kommunikationsrådgiver og paletten af coaching-redskaber skulle bruges til at hjælpe andre. Nu skulle det være.

Og som i eventyrene var min vej til en blomstrende virksomhed fuld af bump. Jeg startede op kort før min far døde, og Danmark lukkede ned. Op ad bakke og i stiv modvind – ja i den grad, men jeg insisterede på at blive ved, udvikle, teste, lægge om og optimere min forretning og mine produkter. Og brikkerne faldt stille og roligt på plads. For mine kunder og for mig. Det gav mening og en tårnhøj arbejdsglæde at se mine kunder nå i mål. Det gør det stadig.

Jeg elsker at se det lys og den lettelse, mine kunder får i øjnene, når de finder ud af, hvad de virkelig gerne vil og får sat ord på alt det, de kan. Og jeg er i mit es, når jeg får lov at spille dem gode i jobsøgningsgamet. Jeg jubler indeni, når vi lægger en effektiv strategi og toptuner fiskegrejet, så arbejdsgiver bare må bide på. Mine mange år bag rekrutteringsbordet har givet mig en insiderviden om, hvad der virker – hvorfor ikke bruge den til at hjælpe andre?

Jeg har fået det arbejdsliv, jeg drømte om – og friheden til selv at bestemme, hvad jeg arbejder med og med hvem. Personlig effektivitet og mental sundhed er en naturlig del af alt, hvad jeg laver – når jeg kører onlineforløb som ’Søg job som en pro’, og når jeg rådgiver virksomheder om at arbejde smartere.

Tid er vores mest dyrebare ressource. Tid er noget, som vi aldrig får nok af – hvorfor så ikke arbejde smart og hjernevenligt med den tid, vi har?

Jeg er varm tilhænger af ”Work Smarter” og hjælper både soloselvstændige og større virksomheder med skabe effektive arbejdsdage uden stress. Med simple værktøjer og teknikker lærer jeg mine kunder, hvordan de får et bedre overblik og opnår mere på mindre tid. Uden stress.

Jeg arbejder både med 1:1-forløb, onlinekurser og holder foredrag for virksomheder og fagforeninger. Uanset om du er til karriererådgivning eller effektive arbejdsdage, så kontakt mig gerne uforpligtende på jane@fluctus.dk eller mobil: 30374003.

Vil du også vide, hvad du ikke kan læse på LinkedIn?

Privat er jeg et stort familiemenneske med mand og teenagedatter. Jeg er den vildeste te-entusiast, samler på tekrus (og tro mig – min mand synes, at jeg har alt for mange), sluger fagbøger og elsker en tur ned til stranden med vores hund Alfred. Jeg bakker op om bedre hjælp til mennesker med handicap eller psykisk sårbarhed og støtter Sind, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse og Stofskifteforeningen.