Mød Jane

Hvis du vil vide lidt mere om mig…

Jeg hedder Jane Buntzen og er EMCC certificeret coach med stor viden og erfaring om personlig effektivitet og mental balance. Jeg hjælper virksomheder og private med at skabe trivsel og balance i arbejdslivet.

Jeg kommer med en solid baggrund som kommunikationsrådgiver, projektleder og teamleder for kommunikation. Gennem 20 år har jeg været rådgiver og sparringspartner for direktion, chefer og medarbejdere i Forsvaret, Københavns Kommune, Søfartsstyrelsen og Frederiksberg Forsyning. Den viden bruger jeg ofte, når jeg rådgiver og sparrer med mine kunder og hjælper dem med metoderne til at arbejde effektivt med pauser, så de ikke brænder ud eller går ned med stress.

Få hjælp til at skabe balance og gode arbejdsvaner i et travlt arbejdsliv

At arbejde effektivt handler ikke om at løbe endnu stærkere og skulle nå endnu mere. Det handler om at kende sig selv, have fokus på det vigtige og om at ændre sine arbejdsvaner. Det handler om at bruge tiden klogt i et arbejdsliv, hvor tempoet og arbejdspresset ofte er højt og forstyrrelserne mange.

Jeg holder foredrag og workshops for virksomheder om personlig effektivitet og metoderne til at skabe en effektiv arbejdsdag med overblik, fokus, mentalt arbejdsro og fordybelse i arbejdet.

Jeg hjælper også små virksomheder med 1:1-sparring. Det kan være dig, der har valgt at blive selvstændig. Måske synes du, at du arbejder meget, men du føler dig ikke særlig effektiv. Måske hopper du fra den ene opgave til den anden, eller måske halser du hele tiden bagefter og er ved at blive frustreret, fordi du ikke lykkes med mere af det, som du brænder for som selvstændig. Måske savner du værktøjerne til at arbejde effektivt og fokuseret i de timer, som du ønsker at bruge på arbejde, så du også har tid og overskud til andre ting i dit liv. Jeg hjælper dig med værktøjerne til at skabe overblik, arbejde fokuseret, holde pauser og håndtere tidsrøvere, så du får tingene gjort uden stress.

Med en baggrund som cand.mag. i dansk og tysk suppleret med diverse efteruddannelser inden for kommunikation og en certificering som EMCC-coach har jeg altid interesseret mig for mennesker. Den røde tråd i hele mit arbejdsliv er strategi, planlægning, kommunikation – og min store passion for at spille andre gode. Det giver mig en tårnhøj arbejdsglæde at hjælpe andre med at finde ind til, hvad det er for et arbejdsliv, de vil trives bedst med.

Få hjælp til at skabe et arbejdsliv, der passer til dig

Vi mennesker har det med at blive hjemmeblinde på os selv. Det kan være svært selv at få øje på, hvad vi vil, og hvad vi er gode til. Når meningen og arbejdsglæden er væk, ved vi som regel godt, at vi vil noget andet, men ikke hvad det nye skal være. Jeg er den professionelle sparringspartner, du tager fat i, når du skal tage action og gøre noget.

Via coaching og sparring hjælper jeg dig med at blive skarp på, hvad du virkelig gerne vil, hvorfor du vil det, og hvordan du tager de første skridt, så du kommer i den rigtige retning. Jeg hjælper dig med at se dine styrker og potentialer og med at få øje på nye muligheder og karriereveje. Her trækker jeg på hele paletten af coachingredskaber og på min insiderviden fra mange år med rekruttering. Du kan booke mig til individuel karriererådgivning, som kan foregå over Zoom eller face-to-face et sted i København.

Du kan også starte med en gratis uforpligtende afklarende samtale, så du kan lære mig lidt bedre at kende, inden du træffer en beslutning om samarbejde.

Fluctus74 3

Mine kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål eller på anden måde ønsker dialog, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på mobiltelefon eller e-mail.

Mobiltelefon: (+45) 30 37 40 03

E-mail: jane@fluctus.dk

Find mig på LinkedIn

Hvis du ønsker at connecte med mig på LinkedIn, så kig forbi min LinkedIn profil.

I 20 år havde jeg det som en glad lille frisk i vandet, når jeg gik på job som kommunikationsrådgiver, projektleder og teamleder, indtil jeg begyndte at længes efter noget andet. Jeg kunne mærke, at jeg skulle noget andet, men vidste ikke hvad.

Jeg gik i gang med en certificering som erhvervscoach i 2013 og skiftede til nye spændende kommunikationsjob i 2014 og 2015. Drømmen om et andet arbejdsliv blev stærkere. Jeg havde fornemmelsen af, at jeg havde prøvet det hele før. Alvorlig sygdom i min nærmeste familie familie blev life-changing. Mit job og det arbejdsliv, jeg havde, gav ikke mening mere. I 2017 sagde jeg stop uden at have et andet job.

Min spirende drøm om et andet arbejdsliv fik endnu et skub, da jeg blev ramt af en bil. Den ufrivillige pause gav mig tid til at tænke over, hvad der er vigtigt for mig. Jeg tog en beslutning og startede min virksomhed Fluctus, mens jeg humpede rundt på krykker. Jeg havde en drøm om at hjælpe andre med at få det rigtige job og det arbejdsliv, de drømmer om. Min insiderviden fra rekrutteringsbordet, værktøjskassen som kommunikationsrådgiver og paletten af coaching-redskaber skulle bruges til at hjælpe andre. Nu skulle det være.

Og som i eventyrene var min vej til en blomstrende virksomhed fuld af bump. Jeg startede op kort før min far døde, og Danmark lukkede ned. Op ad bakke og i stiv modvind – ja i den grad, men jeg insisterede på at blive ved, udvikle, teste, lægge om og optimere min forretning og mine produkter. Og brikkerne faldt stille og roligt på plads. For mine kunder og for mig. Det gav mening og en tårnhøj arbejdsglæde at se mine kunder nå i mål. Det gør det stadig.

Jeg elsker at se det lys og den lettelse, mine kunder får i øjnene, når de finder ud af, hvad de virkelig gerne vil og får sat ord på alt det, de kan. Og jeg er i mit es, når jeg får lov at spille dem gode i jobsøgningsgamet. Jeg jubler indeni, når vi lægger en effektiv strategi og toptuner fiskegrejet, så arbejdsgiver bare må bide på. Mine mange år bag rekrutteringsbordet har givet mig en insiderviden om, hvad der virker – hvorfor ikke bruge den til at hjælpe andre?

Jeg har fået det arbejdsliv, jeg drømte om – og friheden til selv at bestemme, hvad jeg arbejder med og med hvem. Personlig effektivitet og mental sundhed er en naturlig del af alt, hvad jeg laver – når jeg kører onlineforløb som ’Søg job som en pro’, og når jeg rådgiver virksomheder om at arbejde smartere.

Tid er vores mest dyrebare ressource. Tid er noget, som vi aldrig får nok af – hvorfor så ikke arbejde smart og hjernevenligt med den tid, vi har?

Jeg er varm tilhænger af ”Work Smarter” og hjælper både soloselvstændige og større virksomheder med skabe effektive arbejdsdage uden stress. Med simple værktøjer og teknikker lærer jeg mine kunder, hvordan de får et bedre overblik og opnår mere på mindre tid. Uden stress.

Jeg arbejder både med 1:1-forløb, onlinekurser og holder foredrag for virksomheder og fagforeninger. Uanset om du er til karriererådgivning eller effektive arbejdsdage, så kontakt mig gerne uforpligtende på jane@fluctus.dk eller mobil: 30374003.

Vil du også vide, hvad du ikke kan læse på LinkedIn?

Privat er jeg et stort familiemenneske med mand og teenagedatter. Jeg er den vildeste te-entusiast, samler på tekrus (og tro mig – min mand synes, at jeg har alt for mange), sluger fagbøger og elsker en tur ned til stranden med vores hund Alfred. Jeg bakker op om bedre hjælp til mennesker med handicap eller psykisk sårbarhed og støtter Sind, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse og Stofskifteforeningen.