Privatlivspolitik & cookies

Privatlivspolitik & cookies

Udgiver

Webadresse:
https://fluctus.dk
Fluctus
v. Jane Buntzen Møller
Ny Mæglergårds Allé 11 B
2660 Brøndby Strand
CVR 40974776
Mail: jane@fluctus.dk
Tlf. +45 30 37 40 03

Indsamling og behandling af dine personoplysninger

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at Fluctus må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. I praksis vil det sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på jane@fluctus.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Vi behandler personoplysninger, som du eller en virksomhed, har leveret til os i forbindelse med tilmelding til et samtaleforløb eller et kursus. Personoplysningerne behandler vi for at kunne hjælpe dig videre. Uanset hvilken proces du deltager i, oplyser vi dig først om, hvilke data vi indsamler. Du vil blive bedt om at give dit samtykke til indsamlingen, og du vil altid blive oplyst om dine rettigheder i forbindelse med indsamlingen.

Vi kan også behandle personoplysninger, som du selv har registreret gennem fx en formular på vores hjemmeside. Ved hver service, du ønsker at tilmelde dig, vil du blive bedt om at give dit samtykke til, at vi må sende dig den ønskede information, og dermed til at vi må opbevare dit navn og din e-mailadresse.

Persondata der indsamles ved karriererådgivning

Modtages ved tilmelding: 
Navn
Adresse
Kontaktoplysninger (mail og/eller telefonnummer)
Uddybende information fra kunden sendt ved tilmeldingen, fx uddannelses- og erhvervserfaring

Tidsfrister for sletning/opbevaring

Vi opbevarer kun dine data, så længe det er nødvendigt. Så snart personoplysningerne ikke længere har nogen relevans for opgaven, de er blevet indsamlet til, slettes de. For et karriereforløb gælder det typisk 6 måneder efter afsluttet forløb af hensyn til at kunne besvare eventuelle spørgsmål fra kunden til forløbet. Faktureringsoplysninger opbevares i 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Dine rettigheder

Du kan til hver en tid spørge ind til, hvilke oplysninger vi har liggende på dig og bede om at få slettet oplysningerne. Du skal dog være opmærksom på, at det ifølge bogføringsloven ikke er muligt at få slettet oplysninger, der er nødvendige i forbindelse med regnskab og fakturering. Ønsker du indsigt i dine personlige data, kan du skrive til jane@fluctus.dk eller ringe på tlf. 30 37 40 03.

Deling af persondata med tredjepart

Vi benytter os af services fra tredjeparter i forbindelse med hosting, backup og CMS. Alle samarbejdspartnere er valgt ud fra om de forholder sig til GDPR på en seriøs og ordentlig måde.

Tredjeparter med adgang til persondata

Azehosting lægger serverplads til vores hjemmeside og firmaets e-mail-konti. Min konto hos Azehosting er beskyttet med password.

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til at overvåge og analysere brugen af ​​hjemmesiden. Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, der sporer og rapporterer webtrafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af ​​hjemmesiden. Disse data deles med andre Google tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncer i sit eget annonceringsnetværk.

For mere information om, hvordan Google behandler personlige data, se Googles Privatlivsside og Vilkår for brug af Google Analytics.

FluentCRM

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsføring eller reklamemateriale og anden information, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage enhver eller alle disse meddelelser fra os af ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i e-mailen eller ved at kontakte os.

Vi bruger email-marketingstjenesten FluentCRM, der er en del af virksomheden WP Manage Ninja. Du kan læse deres privatlivspolitik her.

Usynlig reCAPTCHA

Hjemmesiden bruger en usynlig captcha-tjeneste med navnet reCAPTCHA, der sikrer, at det er rigtige mennesker og ikke robotter, der benytter sig af hjemmesiden. reCAPTCHA betjenes af Google. ReCAPTCHA-tjenesten kan indsamle oplysninger fra dig og fra din enhed af sikkerhedsmæssige årsager. Oplysningerne indsamlet af reCAPTCHA opbevares i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik.

Klager

Du har altid ret til at få indsigt i dine personoplysninger. Hvis du ikke er enig i den måde, vi behandler dine persondata på, kan du sende din indsigelse til jane@fluctus.dk, og ellers har du naturligvis også mulighed for at klage til datatilsynet.

Cookies

De fleste hjemmesider indsamler information via cookies, der er små tekstfiler, der lagres på din computer. Cookies er ikke et program eller en virus, men bruges til for eksempel at overvåge og optimere hjemmesider ved at indsamle oplysninger om, hvordan, hvornår og hvorfra brugerne benytter hjemmesiden. 

På fluctus.dk bruges cookies til at indsamle data om dit/dine besøg på hjemmesiden og generelt forbedre brugeroplevelsen. Google Analytics script genererer besøgsstatistik. De indsamlede data deles med tredjepart (Google). 

Cookiedeklaration