Vilkår og betingelser

Her kan du blive klogere på mine generelle vilkår og betingelser.

Vilkår og betingelser

Her kan du blive klogere på mine generelle vilkår og betingelser.

Kontakt og aflysning

Kontakt mig hurtigst via jane@fluctus.dk eller ring på 30374003.

Afbud eller ændring af en aftale skal ske senest 24 timer inden vores aftale via SMS til 30 37 40 03. Hvis du aflyser med kortere varsel (mindre end 24 timer før vores aftale), betaler du 50% af den aftalte pris uanset årsagen til aflysningen. Hvis du udebliver uden at melde afbud, betaler du det fulde beløb for samtalen. Hvis jeg er nødt til at aflyse en aftale pga. sygdom, kontakter jeg dig hurtigst muligt, og vi finder en ny dato for vores møde eller levering af den købte ydelse.

Betaling og levering

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Du modtager straks efter købet en faktura på e-mail til den opgivne e-mailadresse. Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.
Fluctus benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol.

Digitale produkter leveres efter køb via e-mail eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt sendes til den e-mail, du som køber har oprettet i ordrefeltet.

Priser og gebyrer

Fluctus henvender sig både til erhvervslivet og til private. Priser er opgivet i danske kroner og er inkl. moms for private og ekskl. moms for virksomheder. Jeg tager forbehold for eventuelle fejl i angivne priser på hjemmesiden. Jeg udarbejder altid et tilbud på den konkrete opgave, fx et kursus. Mit tilbud er gældende i 14 dage fra den dag, du modtager det, hvis vi ikke har aftalt andet.

Der er ingen betalingsgebyrer.

Du modtager en faktura efter købet på mail til den opgivne e-mailadresse.

Betaling

Samtaler, kurser, foredrag og 1:1 forløb betales ved aftalens indgåelse – med mindre andet er aftalt. Husk at oplyse, om der skal faktureres til dig privat eller til en virksomhed. 1:1 forløb kan betales i rater, hvis det er aftalt på forhånd. 1. rate betales inden forløbets opstart. Tilmelding er bindende – også ved ratebetaling.

Bankoplysninger:
Reg.nr. 5470
Kontonummer 0002440893 (Nykredit).
CVR-nr.: 40974776

Rettigheder og returret

Køb af onlineprodukter, webinarer og andre onlinearrangementer hos Fluctus er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Der ydes 14 dages returret på ikke-digitale produkter. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på jane@fluctus.dk, og du vil få pengene tilbage. Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og onlineprodukter, tekster og billeder tilhører Fluctus. Alle materialer på www.fluctus.dk og materialer udleveret i forbindelse med samtaler, workshop og kurser er omfattet af loven om ophavsret. Materialet er kun til personligt brug, og du må hverken gratis eller mod betaling videregive materialet til andre.

Ved køb opnår du én licens pr. købt produkt. Alle onlineprodukter er personlige, og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Fluctus. Du må heller ikke bruge det helt eller delvist i undervisningsøjemed.

Workshops og kurser, der holdes fysisk

Framelding: Ved mindre end en måned til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du, efter skriftlig aftale med Fluctus, velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Reklamation, fejl, mangler og manglende levering – fysiske produkter

Forbrugerkøb: Evt. fejl og mangler skal du oplyse Fluctus om inden for en rimelig tid. Rimelig tid er 2 måneder. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvad fejlen eller manglen består af.

Handelskøb: Ved handelskøb skal du reklamere straks manglen opdages.

Hvis du er på ferie, syg, rejse eller tilsvarende og ikke reklamerer rettidigt, vil dit krav om mangler være fortabt.